STARDENT

O NAMA

Stomatološka ordinacija STARDENT nalazi se u Doljevcu u ulici Nikole Tesle 41, na regionalnom putu Niš-Leskovac. Ordinacija postoji od 2006. godine. Vlasnik i osnivač ordinacije je dr Irena Rakić koja je prepoznala potrebu stanovništva Doljevca i okolnih mesta za kvalitetnom i stručnom stomatološkom zaštitom. Vremenom se ordinacija uvećavala opremanjem najsavremenijim stomatološkim aparatima kao i povećanjem obima usluga iz svih oblasti stomatologije koje se pružaju. Danas se u STARDENT-u, pored usluga iz opšte stomatologije, obavlja i konsultativno-specijalistička delatnost iz oblasti oralne hirurgije i ortodoncije.

Od 2015. u okviru  stomatološke ordinacije STARDENT postoji ORTOPAN centar u kome se vrši rendgensko snimanje pojedinih zuba, celog statusa zuba, viličnog zgloba i sinusa i to najsavremenijom digitalnom tehnologijom aparata PLANMECA i SIRONA.

Naši lekari

Upoznajte naše specijaliste
Irena Rakić
Irena Rakić
Specijalista stomatološke protetike
Dejan Marinković
Dejan Marinković
Specijalista oralne hirurgije

Zakažite odmah pregled kod naših stomatologa

Zakažie pregled online ili pozovite 064/166-57-61

Naši zadovoljni pacijenti

Šta su rekli o nama:
Nikola, Niš

Nakon višednevnog problema sa umnjakom, doktori Irena i Dejan su rešili problem sa mojim zubom . Sada mogu da kažem da nikada nisam bio srećniji. Hvala vam!

Nikola, Niš
Milena, Doljevac

Ovi sjajni lekari su zaslužni za moj novi osmeh pun beline!

Milena, Doljevac
Jenny Walker

I got denials from different dental doctors because of a unique and complicated case. Dr. Dejan however brought hope and eagerly took me into surgery that was successful. Now I can say that I’ve never been happier. Thank you Doctor!

Jenny Walker, England